Vis enkelt innlegg
Gammel 22-04-12, 14:59   #4
Sothøna
Seniormedlem
 
Sothøna sin avatar
 
Medlem siden: May 2007
Hvor: Møre & Romsdal
Alder: 58
Innlegg: 6.752
Sothøna er bare helt fantastiskSothøna er bare helt fantastiskSothøna er bare helt fantastiskSothøna er bare helt fantastiskSothøna er bare helt fantastiskSothøna er bare helt fantastiskSothøna er bare helt fantastiskSothøna er bare helt fantastiskSothøna er bare helt fantastiskSothøna er bare helt fantastiskSothøna er bare helt fantastisk

Sv: Trenger hurtig svar, pavlova + tagatesse

Jeg lagde faktisk marengsbunn i gårkveld,
og brukte heller bittelitt vanlig sukker
Jeg har prøvd forskjellig baking med forskjellige søtningsmiddler,
og bestemmer meg hver gang, at dette gjør jeg ikke igjen,
men det er sikkert bare meg, det blir en sånn ekkel bi/ettersmak på alt synes jeg.

Så jeg brukte bittelitt vanlig sukker,
for det er jo fyllet oppå som gir smaken

Sothøna er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Mest mulig lavkarbo for å ha det bra. Svar med sitat