Vis enkelt innlegg
Gammel 24-04-12, 08:17   #14097
Lillemy71
Seniormedlem
 
Lillemy71 sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 2.372
Lillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastisk

Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar

Opprinnelig lagt inn av Yrla, her.

Har noen prøvd å bruke kun stevia for å lage pavlova/marengs? Blir det godt?

Det ble mer sånn som seigt skum i konsistensen og ikke særlig vellykket for min del. Tanta mi som er bakeguruen min mente på at sukkeret er viktig for å få rette konsistensen i marengs, så jeg har tenkt å prøve med en miks av tagatesse/stevia som er det jeg bruker i ulikt bakverk.

Har funnet ut at jeg ikke trenge å erstatte all søtning i bakverk med tagatesse, litt holder for å få en fin konsistens, så søter jeg med stevia til passe smak.

__________________
Easy isn't always simple
Keep an open mind, but not so open that your brain falls out


Lillemy71 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketose