Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar
Opprinnelig lagt inn av Yrla, her.
Har noen prøvd å bruke kun stevia for å lage pavlova/marengs? Blir det godt?
Opprinnelig lagt inn av Lillemy71, her.
Det ble mer sånn som seigt skum i konsistensen og ikke særlig vellykket for min del. Tanta mi som er bakeguruen min mente på at sukkeret er viktig for å få rette konsistensen i marengs, så jeg har tenkt å prøve med en miks av tagatesse/stevia som er det jeg bruker i ulikt bakverk.
Har funnet ut at jeg ikke trenge å erstatte all søtning i bakverk med tagatesse, litt holder for å få en fin konsistens, så søter jeg med stevia til passe smak.
Jeg har laget med kun sukrin. Jeg tror konsistensen ble grei, men smaken for kald. Det var noe år siden, så jeg husker ikke helt.
__________________
 -smileyen er snill, ikke sarkastisk! Nemlig!
Delmål 1: -10 kg. Delmål 2: BMI 40:
|