Fett og protein
Tidligere forsøk på ketolysekuren har gitt meg alt for høyt morgenblodsukker.
HAr hatt kjempelett for å ramle ut av ketose, uten at jeg har spist for mye karbo.
Har heller ikke hatt så stor vektnedgang.
Nu er jeg tilbake, men litt mer metodisk.
Kjører nu et superstreng ketogent kosthold med så lite karbo som mulig.
Grøntmengdene er moderate.
Noen her inne satte meg på sporet av sammenhengen protein og blodsukker. Jeg er dermed restrektiv med proteininntaket. Ikke slik at jeg sulteforer meg, men sørger for å holde meg på et moderat lavt nivå.
Blodsukkeret går ned 
Så, hvor mye fett kan jeg putte inn i kosten før det blir et slankeproblem?
Blir det et slankeproblem?
Det går endel egg med majonaise/remulade (Jeg liker kokte egg)
Utrolig lite bacon.
En hel del smør.
Og min gode venn Cocosa.
Har ikke hatt et eneste ketoproblem siden jeg startet for en une siden, og vekta går nedover.
Er forsiktig med fløte og andre ting som jeg tror kan stoppe ting.
__________________

|