Re: Sv: Søtstoffer - oversikt
Opprinnelig lagt inn av Marella77, her.
Nå er jeg overrasket! Jeg trodde tagatesse var noe av det beste å bruke jeg!! Hm... Er stadig forvirret over dette. Jeg bruker litt på jordbæra ellers så bruker jeg det i en kake, suksessterte. At det var det samme som splenda, er heeeelt nytt for meg.
Men er det ikke slik at Stevia er forbudt i Norge da? At det ikke er 100 % ok med Stevia? Har lest noe om det, men husker ikke hvor...
Bruker dere Stevia i kaker?
Tagatesse er ikke det samme som Splenda! Men den inneholder flere søtstoffer, blant annet det samme som er i Splenda (var det sucralose?). Tror det var 0.02% eller noe sånt, og sucralose er jo 6-800 ganger søtere enn sukker. Altså får du sucralose tilsvarende rundt 15 gram Splenda per 100 gram Tagatesse, tror jeg det blir. Så det kommer jo an på hvor streng man skal være da. Men det blir jo uansett feil å si at Tagatesse er et 100% naturlig produkt da, her har de jo helt klart bare ødelagt for seg selv...
|