Sv: Sklir litt videre, det er ikke BARE blodsukker
Opprinnelig lagt inn av Bestemamma, her.
Jeg har ingenting imot MUK, ikke i pølser heller....Vi bør spise alt på dyret og da er dette en metode for å få det i seg uten å se hva det er...Men bein vil jeg ha meg frabedt..det ødelegger bare tennene...
Støtter denne fullt ut. Å ta biffen og la resten ligge hører ingested hjemme. Har vi først slaktet bør hele dyret brukes.
Opprinnelig lagt inn av Runegutt, her.
Støttes.
Bare for å sette ting i perspektiv. For noen år siden fikk kjøttindustrien tillatelse til å male opp ryggrad og hjerne fra sauer til dyrefor.
Dette ga oss kugalskap og Kreutzfeld Jacobs.
Kugalskap fikk vi når kuer - som er gressetere - fikk beinmel og slakterester i foret. Det sier seg selv at planteetere blir syke av å spise kjøttprodukter.
Margen er noe av det mest næringsrike man finner på et slakt, og vi lager nydelig kraft og suppe på skrotter. Så hvorfor ikke MUK?
|