Sv: HJELP! Haster! For sterk kyllingsuppe, hva kan jeg gjøre?
Fikk besøk så hadde ikke tid til å lage ny før de kom. Har laget den nå i ettertid med MYYE mindre kajennepepper. Har brukt kajennepepper fra Toro, merket som rød rakker (hehe). Men suppen kan jeg anbefale, oppskriften kommer her:
400 gr kyllingfileter
1 ts karri
0,5 ts Cayennepepper (gjerne Santa maria cayennepepper)
salt og pepper
0,5 stk gul paprika
0,5 stk rød parika
1 stk purre
Ca 7,5 dl vann
2 stk hønsebuljong
1 dl eplejuice, lysekloster el. hvitvin
1 beger creme fraiche
Litt fløte
Fremgangsmåte:
1. Del kyllingfiletene i små biter. Stekes i smør. Krydres med karri, cay.pepper, salt og pepper. Legges så til siden, strø litt mel over.
2. Paprikane og purren brunes.
3. Kok opp vann, buljong, eplejuice/lysekloster/hvitvin, creme fraiche og fløteskvetten. Skal koke i ca 7-8 min. Ha i paprika og purre etter halvgått koketid og kyllingbitene på slutten..
Jeg for min del liker godt med smak, og krydrer det derfor litt ekstra.
...... Ja det var ikke meg altså som krydret ekstra, dessuten så droppet jeg eplejuicen for å spare på kh.
|