Vis enkelt innlegg
Gammel 27-04-12, 13:40   #1
Yrla
Seniormedlem
 
Yrla sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 4.612
Yrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt av

Potetskall, ja takk!

Det er i skallet godsakene sitter, antioksydantene, altså. Så hvorfor ikke bare spise skallet og la resten av familien få poteten? Det finnes en blå potet. Dere vet sikkert at vi bør innta mat med alle farger, og at blå er det ikke så mange av. Så hva med blått potetskall?http://www.kk.no/853105/derfor-bor-d...e-blaa-poteter
Har prøvd å finne ut hvor mye karbohydrater det er i selve skallet men det er visst lite interesse for sånt sært noe. Men det er vel der fiberet er?

Epleskall, det hvite innenfor bananskallet, appelsinskall m. fl. kan spises for å få i oss antioksydanter. Innenfor skallet er det mest vann og sukker.

__________________
Do what you like!
Yrla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat