Re: Sv: Vaniljepudding (uten gelatin)
Opprinnelig lagt inn av FrkMarge, her.
Har endelig fått testet ut denne.
Kremen er absolutt å anbefale selv om det ikke var helt sånn jeg håpet på (mer lik piano)
Jeg brukte tagatesse istedenfor natreen jeg da fordi jeg synes det blir mer likt sukker med tagatesse. Brukte like mye; ca 4 ts tagatesse.
Men er det noe jeg kan gjøre for å få den litt "lettere", den er veeeldig mektig
Jeg har planer om å bruke den i rikelig monn som fyll i en kake og er redd det blir for mye av det gode rett og lett
Siterer me selv her da jeg har eksperimentert litt 
Jeg blandet vaniljesausen med like deler pisket krem og resultatet er veldig bra synes jeg
Eneste er at den fortsatt er veldig mektig... kanskje det hadde vært bedre å droppet JBKM og heller landet vaniljesausen med pisket fløte og tilsette gelantin?
Eller vil det bli for mye gelekonsistens da? (er ikke så bereist i å bruke gelantin...)
__________________

|