Vis enkelt innlegg
Gammel 27-04-12, 19:03   #1
FrkMarge
Seniormedlem
 
FrkMarge sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 920
FrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlys

Kan jeg bytte ut mascarpone med noe annet?

Jeg prøvde meg på en oppskrift på sjokoladeboller (kokkosboller) i dag, men siden jeg ikke hadde mascarpone så prøvde jeg meg på varianten med pisket eggehvite isteden.
Det gikk ikke bra i det hele tatt. Skummet ble helt tynntflytende når jeg blandet den stivpiskede eggehviten i kokkosfettet.
Jeg prøver nå å redde restene ved å tilsette gelantin, men det blir jo ikke en kremet masse som man kan sprøyte ut topper av kan man si...

Så derfor tenkte jeg å gå i butikken og prøve omigjen, men der hadde de bare fettredusert kokkosmelk (den som det ikke er fast kokkosfett i) og de hadde ikke mascarpone heller

Jeg må vel utsette prosjektet og dra i en annen butikk..., men om jeg ikke får tak i mascarpone, eller til en annen gang... kan jeg bruke fx philadelphia???
Jeg har aldri brukt denne osten før og derfor aner jeg ikke hva slags egenskaper og konsistens den har.

__________________



FrkMarge er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse/LCHF Svar med sitat