Vis enkelt innlegg
Gammel 27-04-12, 20:15   #6
shailene
Seniormedlem
 
shailene sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2011
Hvor: Oslo
Innlegg: 983
shailene er virkelig snillshailene er virkelig snillshailene er virkelig snillshailene er virkelig snillshailene er virkelig snill

Re: Vaniljepudding (uten gelatin)

Pass på å ikke bruke for mye gelatin hvis du skal blande det med pisket krem og gelatin, ellers blir det nok ganske fromasj-aktig. Kan jo bli godt det og hvis du liker fromasj, men kanskje ikke så bra hvis du skal bruke det som fyll i kake?

Noe annet du kan prøve er å blande inn litt melk eller upisket fløte og tykne med gelatin istedet for JBKM, da får du litt lettere gele-konsistens hvis du heller liker det. Har sett flere oppskrifter på det, som tar utgangspunkt i denne "basen" og tilsetter melk og gelatin. Men det blir mer en vanlig pudding da, tror jeg ville satset på det første hvis du skal bruke det som kakefyll

shailene er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat