Intoleranser og lavkarbo
Hei
Jeg har fått vite at jeg har intoleranse mot: melk, eggehvite, hvete, bokhvete, mandler, hasselnøtter, kakao, soyabønner, kidnebønner, geite og sauemelk, bygg, cashewnøtter, pistasjnøtter..
Jeg har laget knekkebrød med mandler og hasselnøtter, men det utgår helt nå. Det meste som er glutenfritt er jo også høykarbo, så da blir det liksom bare kjøtt, grønnsaker og frukt igjen som jeg tåler. Men frukt skal jeg helst ikke spise så mye av siden jeg gjerne vil bittelitt ned i vekt.
Er det noen som har tips om hva jeg kan spise i tillegg til kjøtt, fisk, grønnsaker og frukt? Majones er laget av eggeplomme så jeg. Ellers lagde jeg omelett av bare plommene i dag og det blir nok første og siste gang.
Hvis noen har noen tips så blir jeg glad.
En oppgitt hilsen fra Savoy
__________________
Tilsammen mistet 76 kg bare 5 kg til mål..
|