Vis enkelt innlegg
Gammel 01-05-12, 22:07   #31
Yrla
Seniormedlem
 
Yrla sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 4.612
Yrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt av

Sv: Kan lavkarbo kombineres med et kosthold uten melkeprodukter, gluten og gjær?

Sukrin knaser ja, sukrinmelis er ok da. Jeg har blitt så vant til sukrin at jeg tåler at det knaser om jeg ikke har sukrinmelis, det blir jo godt. grunnen til at jeg ikke kjøper tagatesse er at det inneholder like mye isomalt som tagatose og gir en del kalorier i motsetning til sukrin.Isomalt søter bare halvparten av det sukker gjør og har halvparten av kaloriene, dvs det i praksis er som sukker med unntak av GI som er lavere enn sukker. http://www.lavkarbo-torget.no/index....product&id=255
http://www.caloriecontrol.org/sweete...olyols/isomalt

__________________
Do what you like!
Yrla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat