Lavkarbo og restaurantbesøk - ikke bra.
I går spiste vi på byens beste restaurant, og etter fantastisk forrett og hovedrett, falt det seg veldig naturlig å prøve desserten. *sukk*
Den bestod av sjokoladefondant, hjemmelaget is, og litt frukt. Hadde også tre sjokoladetrøfler til kaffien. Godt fornøyd og blottet for dårlig samvittighet, legger jeg meg omsider - og våkner brått 3,5 time etter at siste bit ble inntatt.
- GLOHEIT, kaldsvette, kraftig ubehag i området undre ribbeina, kvalme, romling og trykk i magen. Så tømmer kroppen seg fra begge åpninger, jevnt fordelt over den neste timen. *vrææææææl* !!!!!!
I dag romler magen fremdeles, og har ubehag under ribbeina, pluss hodepine. Må nevne at resten av måltidet var uten karbo, og ingen alkohol.
Helt seriøst; går det ann å reagere så kraftig på en utskeielse ??!
|