Tråd: Sukrin+
Vis enkelt innlegg
Gammel 23-05-12, 21:12   #2
Rin
Seniormedlem
 
Rin sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 40
Innlegg: 6.608
Rin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastisk

Sv: Sukrin+

Jeg har brukt litt av det til bær-"iskrem" og sånt. Synes det er veldig preget av den sære "kjølige" sukrinsmaken (men jeg bruker det likevel, siden jeg synes den kjølingen passer i enkelte ting). Får bedre resultater av å blande sukrinmelis og ren stevia selv, dog.

__________________
Min krympedagbok & Lavkarbosaurus!
-33 kg med ketogen LCHF. Vedlikeholder normalvekta.


Rin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo-høyfett-nullkorn-passemett Svar med sitat