Vis enkelt innlegg
Gammel 01-06-12, 20:14   #13
TrillTrall
Seniormedlem
 
TrillTrall sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 57
Innlegg: 5.374
TrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastisk

Sv: Marianns nøttekake med vaniljekrem og sjokoladetopping

Opprinnelig lagt inn av Bik, her.

Skulle lage denne i dag, men så fikk jeg en veldig metallisk smak av vaniljekremen. Skjønner ikke hva som gikk galt. Brukte ikke sukrin, og det er ikke sånn kald smak, men heller nesten som når man spiser med sølvbestikk, bare mye kraftigere. Kremen ble også brunaktig på farge.
Noen som har opplevd det?

Mener å huske, dog meget vagt og usikkert, fra min tid på husmorskolen, at man ikke skal bruke metallredskaper i metallkjele når man varmer melkeprodukter? Kan det være årsaken?

__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen!

http://lilletrilles.blogspot.no/
TrillTrall er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :) Svar med sitat