Vis enkelt innlegg
Gammel 01-06-12, 23:13   #1
FrkMarge
Seniormedlem
 
FrkMarge sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 920
FrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlys

Marengs som ikke blir sprø ... Hva gjorde jeg feil? (Med bilder)

For 2 uker siden laget jeg pavlova med stor suksess. Jeg laget lavkarbomarengs med sukrin og tagatesse og den ble perfekt tørr og sprø.

I dag var planen å lage pikekyss av eggehvittene som hoper seg opp pga eggemelken jeg lager hver dag, men de blir ikke sprø

Nå har jeg gitt opp og sitter her og gnafser på en gummiaktig brun "marengs"som ligner mer på en unevnelig etterlatenskap enn et pikekyss...

Jeg har fulgt oppskriften, marengsen var perfekt og stiv og jeg hadde ovnen på 150 grader akkuratt som sist.

Hva er hemmeligheten? var jeg bare kjempeheldig sist?

__________________




Sist redigert av FrkMarge : 02-06-12 kl 18:25.
FrkMarge er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse/LCHF Svar med sitat