Vis enkelt innlegg
Gammel 04-06-12, 14:46   #1
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Erfaring med å tørke mat og kjøtt/fugl til turmat?

Snakker om turmat for flere dagers tur og ikke mat for søndagsturisten med en mandelpose i lomma.

Jeg googler og søker og leser. Men undres på om noen har erfaring med emnet tørke mat tilpasset lavkarbo( ketogent)???

Jeg holder på å tørke wokblanding nå, men det er jo lenge til den er tørr.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat