Vis enkelt innlegg
Gammel 04-06-12, 22:54   #4
Nordmørsloppa
Seniormedlem
 
Medlem siden: Aug 2011
Innlegg: 1.038
Nordmørsloppa er virkelig snillNordmørsloppa er virkelig snillNordmørsloppa er virkelig snillNordmørsloppa er virkelig snill

Re: Sv: Erfaring med å tørke mat og kjøtt/fugl til turmat?

Opprinnelig lagt inn av Imse, her.

Takk! Tenkte å prøve den oppskriften din ja!

Har du erfaring med tørking og siden rehydrering av grønnsaker? Jeg har tørket en porsjon wok(200g) og det ble 1.5 dl, men er usikker på hvor lenge det må bløtes. Holder dog på med en større porsjon nå, men turte ikke å hive alt i ovnen med en gang

hvorfor tørke først og så rehydrere? Har du rehydrator så go for it!

Har ikke peiling på bløtlegging av wok o.l

jeg har tørka en del tomat og paprika for å ha på tur i gryteretter. jeg bare trer dem på en trår og henger opp mitt i ovnen..har på 50grader og lar det stå over natta med døra på gløtt

funker fint

__________________




Loppas Journal
Nordmørsloppa er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Whole30 Svar med sitat