Vis enkelt innlegg
Gammel 04-06-12, 23:26   #6
Nordmørsloppa
Seniormedlem
 
Medlem siden: Aug 2011
Innlegg: 1.038
Nordmørsloppa er virkelig snillNordmørsloppa er virkelig snillNordmørsloppa er virkelig snillNordmørsloppa er virkelig snill

Re: Sv: Re: Sv: Erfaring med å tørke mat og kjøtt/fugl til turmat?

Opprinnelig lagt inn av Imse, her.

Hvorfor tørke(dehydrere)? Fordi ferske grønnsaker tar plass.Rehydrere betyr å bløte opp igjen... Med oss skal vi tross alt ha med mat for 5 personer og 2 hunder, og selv med et par kanoer, så blir det mengder med mat.

Og kyllingfilèet spiser jeg ikke etter 3 dager utenfor kjøleskap... Så derfor tenkte jeg å ha noe tørket kjøtt. Også fordi man da litt lettere kan ha med nok mat til å bli en dag eller to ekstra. Gubben vet det ikke,men den 3 dagersturen prøver jeg å få til å bli 5-6..

Trenger ikke fancy tørkemaskin, funker med stekeovn.

sorry...leste feil. trodde du skrev dehydrator

__________________




Loppas Journal
Nordmørsloppa er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Whole30 Svar med sitat