Vis enkelt innlegg
Gammel 05-06-12, 09:26   #15067
Cyan
Supermoderator
 
Cyan sin avatar
 
Medlem siden: May 2005
Hvor: Oslo
Alder: 44
Innlegg: 3.060
Cyan er bare helt fantastiskCyan er bare helt fantastiskCyan er bare helt fantastiskCyan er bare helt fantastiskCyan er bare helt fantastiskCyan er bare helt fantastiskCyan er bare helt fantastiskCyan er bare helt fantastiskCyan er bare helt fantastiskCyan er bare helt fantastiskCyan er bare helt fantastisk

Sv: Re: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar

Opprinnelig lagt inn av Kanskje, her.

For å få litt mer oversikt over økonomien, så har jeg laget meg et skjema hvor jeg fører opp regninger, altså utgifter.
Jeg har til nå ført opp måned for måned. Men på denne måten så ser jeg jo ikke hvilken lønning det trekkes av. F.eks Alt som er betalt i April. Jeg ser ikke om dette er betalt av lønnen fra 20 mai til 20 april. Eller av lønnen fra 20 april til 20 mai.
har vurdert å skrive på forfallsdato, og plassere regningene etter dette. Eller bør jeg skrive de inn når de faktisk er betalt?

Hvis jeg f.eks har en regning som forfaller 23 mars, men betaler denne 19 mars. Da betaler jeg den med februer - mars lønnen. Mens den i følge forfallsdato skulle blitt betalt av mars - april lønnen.

Hva tror dere er mest hensiktsmessig, hvordan få frem av hvilken lønn den er betalt?

Det kommer vel an på om det er en fast regning eller ikke. Utgifter som kommer hver måned/kvartal osv. har jo som regel faste forfallsdatoer - og da ville jeg regnet forfallsdatoen som gjeldende, uavhengig av når du betaler den. ""Engangregninger" ville jeg lagt inn på den lønna den ble betalt med. Og måneden ville jeg regnet fra 20-20.

Jeg driver selv og lager en oversikt over økonomien i familien vår, men det er en liten smule mer komplisert. Jeg får fast månedslønn den 20. i hver måned, mens mannen min får lønn hver 14. dag som er kombinasjon av timelønn og akkord, og kan derfor variere en god del. Da gjelder det å holde tunga rett i munnen

Cyan er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo + trening