Vis enkelt innlegg
Gammel 05-06-12, 20:39   #11
Nordmørsloppa
Seniormedlem
 
Medlem siden: Aug 2011
Innlegg: 1.038
Nordmørsloppa er virkelig snillNordmørsloppa er virkelig snillNordmørsloppa er virkelig snillNordmørsloppa er virkelig snill

Re: Sv: Erfaring med å tørke mat og kjøtt/fugl til turmat?

Opprinnelig lagt inn av Imse, her.

Kommer meg ikke til sverige enda, vil dit på morran og få nymalt kjøttdeig, høres ut som det er det man bør velge.

Mat på tur smaker godt uansett bål, stormkjøkken eller noe anna Men som vi vet er jo Runegutt litt vill etter primuser( og for et oppkomme av kunnskap!).

Ja, og jo mindre vann det er i kjøttdeigen jo bedre( har jeg hørt) ..i forholdt til tørkinga da .

Dette høres ut som livet <3

Akkurat slik jeg liker å bedrive dagene mine

Kos deg/dere masse masse!

__________________




Loppas Journal
Nordmørsloppa er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Whole30 Svar med sitat