Sv: Hvor finner man alle disse varene?
Tenk gjennom hva du vil lage. Dte jeg alltid har i skapet er johannesbrødkjernemel og fiberghus+ et søtstoff. Det betyr ikke at alt blir brukt ukentlig.
Fiberhusk bruker jeg til knekkebrød, en gang i måneden eller så, litt oftere på sommeren i tursesongen da de er greie å ha med i villmarka, for i motsetning til kyllingfilet blir de ikke sure etter en dag. Bruker kanskje 2 store eksker på et år på det meste.
Johannesbrødkjernemel blir en sjelden gang( 4 ganger i året) brukt til rømmegrøt, innimellom til vafler og til rullekaker. Bruker 1-2 glass i året.
Søtstoff, jeg liker tagatesse til baking der det skal smake mest mulig likt sukker. Men i kjøleskapet har jeg en flaske flytende stvevia jeg fikk i gave for lenge siden, og siden jeg bruker 2 dråper i shake feks, så varer den lenge!
Strengt tatt trenger du KUN ting du får på butikken: Rent kjøtt, fisk og fugl og egg, rømme,fløte, smør, kokosmelk/kokosfløte og grønnsaker som vokser over jorden, nøtter og frø og evt kaldpressede oljer.
|