Vis enkelt innlegg
Gammel 06-06-12, 21:19   #19
Yrla
Seniormedlem
 
Yrla sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 4.612
Yrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt av

Sv: Marengs som ikke blir sprø ... Hva gjorde jeg feil?

Opprinnelig lagt inn av jannesnuppa, her.

Jeg prøvde meg på 2 pavlovaer med tagatesse og de ble akkurat som du beskriver. Brune ekle og myke. Lagde en med bare sukrin og den ble perfekt på konsistens.

sukrin, ikke sukrinmelis?

__________________
Do what you like!
Yrla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat