Vis enkelt innlegg
Gammel 07-06-12, 12:50   #1
Sivensvans
Seniormedlem
 
Sivensvans sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 3.219
Sivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastisk

En kyllingsuppe jeg varmt anbefaler

Verdens Beste Kyllingsuppe

Ingredienser (4 porsjoner)

4 stk. kyllingfileter

2 stk. eple

1 stk. løk

2 ss TineSmør

1 ss karri 

2 boks hakket tomat hermetisk

2 dl vann

3 dl fløte
2 stk. grønnsakbuljongterninger

1 ss søtt
salt og pepper etter behov
0,5 dl finhakket persille

SÅ….til den asiatiske vrien (som jeg synes er best!):

Rett og slett tilsett fersk chilli og ingefær i tillegg
I stedet for fløte tilsettes kokosmelk….
…og i stedet for persille brukes fersk koriander

Tilberedning

Del kyllingen i biter, skrell og del eplet i mindre biter, finhakk løken. Smelt smøret med karri i en kjele, fres kylling, eple og løk i smøret og tilsett vann, tomater, buljongterningene og matfløten. La alt få et oppkok og la det småkoke i 5 – 10 minutter. Smak til med salt, pepper og sukker.

Dryss hakkede krydderurter over rett før servering!

Serveres med godt lavkarbo-brød til, vel bekomme!

Sivensvans er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Berit Nordstrand Svar med sitat