Vis enkelt innlegg
Gammel 12-06-12, 19:02   #55
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: Møllerens lavkarbobrød

Opprinnelig lagt inn av Stinen, her.

Syns denne blandingen fungerer ypperlig til pizzabunn. Kjevler den helt helt tynn(bakepapir under og over fordi den er så løs, også tar jeg bort det øverste papiret når jeg syns den er tynn nok), steker den i fem minutter først, så fyller jeg med sæterrømme, biffkjøtt, blåmuggost, spekeskinke, peperoni og ost. Nam tror jeg bruker ca 80 gr røre, så det blog ikke mange kh pr. slice

Jeg lagde pizza av den i dag, den var kjempegod!
Jeg kjørte melblandingen i professorn først for å få mest mulig fint mel.
Stekte deretter, som deg, bunnen i ca 5 min før jeg hadde fyllet på.
En pose rekker til en langpanne og vel så det!

Men du, hvordan blir det med rømmefyll og ikke tomat?

__________________
Æ står han a!
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat