Vis enkelt innlegg
Gammel 14-06-12, 09:50   #2
shailene
Seniormedlem
 
shailene sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2011
Hvor: Oslo
Innlegg: 983
shailene er virkelig snillshailene er virkelig snillshailene er virkelig snillshailene er virkelig snillshailene er virkelig snill

Re: Noen som har erfaring med Cocosa sukker?

Kokossukker er palmesukker. Skjønner ikke hvorfor hun anbefaler det til lavkarbobakst?

Mulig det er sunnere enn farin, men fortsatt.. Sukker er sukker, tenker nå jeg.. Det er jo rent karbohydrat du tilsetter maten. Hvis du tenker på GI er nok fruktose et bedre valg, det har mye lavere GI enn palmesukker, og pluss at du bruker mindre av den. Tagatesse er jo en annen mulighet, det oppfører seg også likt sukker i bakst, og har kun 20g kh per 100g.. Som smakstilsetning kan du heller bruke ekstrakter. Tror jeg hadde bedt om pengene tilbake hvis jeg ble lurt til å kjøpe palmesukker til lavkarbobakst, alså..

shailene er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat