Vis enkelt innlegg
Gammel 14-06-12, 23:40   #25
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Årets pølser?

Opprinnelig lagt inn av index, her.

Det er vel tillatt å tilsette inntil 8% karbohydrater i kjøttvarer før man må begynne å kalle det et blandingsprodukt, etter hva jeg har fortått. Og siden det er lettere og billigere å lage pølser med mel i, så tilsetter man så mye man har lov til. Litt irriterende da, pølsene hadde smakt mye bedre uten. Men heldigvis begynner det å komme en del alternativer for oss lavkarbere også...

6 gram.
Er det mer karbohydrater enn det, så er det andre ting enn fyllstoffer, som løk, paprika, krydder urter etc.

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat