Tråd: Beef jerky
Vis enkelt innlegg
Gammel 16-06-12, 19:01   #8
Nordmørsloppa
Seniormedlem
 
Medlem siden: Aug 2011
Innlegg: 1.038
Nordmørsloppa er virkelig snillNordmørsloppa er virkelig snillNordmørsloppa er virkelig snillNordmørsloppa er virkelig snill

Re: Sv: Beef jerky

Opprinnelig lagt inn av lillekri, her.

Du kan øke holdbarheten ved mer salt i marinaden og lenger tørking.
(Jeg tørket min jerky av reinsdyr i 11 timer, og den holder seg finfint.)

Skjønner ikke kokingen. Det jeg liker med jerky, er at kjøttet er rått/seigt.

Du trenger ikke koke kjøttet det er bare slik at marinaden skal sette seg ekstra. Noen foretrekker koking, andre at det ligger i marinaden over natten Jeg liker også at det er rått

Takker for tips!

__________________




Loppas Journal
Nordmørsloppa er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Whole30 Svar med sitat