Vis enkelt innlegg
Gammel 10-01-06, 18:59   #9
Karin
Seniormedlem
 
Karin sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Bergen
Alder: 69
Innlegg: 1.550
Karin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressurs

Sv: Mikrobølgeovn

En venninne av meg kjøpte mikro på begynnelsen av 80-tallet, og begynte straks å agitere for å få meg også til å skaffe en. Jeg har aldri savnet en, men for tre år siden bet vi i det sure eplet og skaffet en for at datteren skulle kunne lage popcorn i den, så vi slapp sølet med oljete gryte og sånt. Og det er mest det den blir brukt til fremdeles.

Men jeg varmer opp middagsrester i den, og lager kanskje et pizzasmørbrød til frokost noen ganger (1 skive lindbergh-brød med salami, kjøttsausrester og masse ost), og av og til tiner jeg frosne varer i den - f eks hjemmelaget surkål. Hvis smøret er kjøleskaps-stivt, hiver jeg det noen sekunder i mikroen, så blir det smørevillig. Har ikke brukt den til å "lage" mat i enda. Jeg liker komfyr, jeg.

__________________
Karin

Karin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins/ketolyse Svar med sitat