Ok med LITT sukkerholdig saus?
Lager kylling og masse grønnsaker til middag, men så er det denne Sweet Chili-sausen da, som jeg eeelsker. Den har 45 gram karbohydrater per 100 gram og er sikkert full av sukker, og helt klart en no-go for lavkarbere.
Men dersom jeg bruker bare littegrann av den, hva skjer da? Jeg er ganske ny på lavkarbo, så jeg må spørre. Hormonbalansen skal vel forandres når man går over til lavkarbo - hindrer jeg dette ved å ta litt sukker? Hvor fanatisk / strengt gjennomført må man være? Ødelegger man alt ved å ta litt av en "forbudt" matvare? Og hva om jeg tar et glass appelsinjuice i helgene?
Disse prinsippene har jeg enda ikke helt forstått. Håper på svar 
PS. Jeg har ingen spesiell filosofi, ikke LCHF, men bruker Spis deg slank-opplegget (med den skal man ligge under 20 karbs per dag, men jeg kjører en litt friere variant, men lavkarbo skal det uansett være).
|