Opprinnelig lagt inn av Anne
Jeg vet ikke jeg Lise...Du må gjerne steke den på lavere temp feks 140/160...men hvor varm blir kaken inni da? Og dette er vel ikke noe en spiser mengder av uansett... så alt er relativt..
..og tenkt på alle de gode antioksidantene da...kanel og eple... nam
Jeg pleier å si: Det er farligere å kjøre bil
Hihi, det var et godt motto! 
Men altså; her i huset spier vi opp kaken til den er tom når den først er bakt... begrensninger finnes ikke når det gjelder slikt... (det er jo lovlig kake jo... )
Kaken den blir varm inni, men det krevs jo lengre steketid.... sånn som når vi steker stek på svak varme... Men jeg har ikke prøvd med kake...
Er denne flat i utgangspunktet? (For da gjør det jo ikke noe å steke den lengre, for det eneste vi risikerer er vel at den blir flatere? )
__________________
Fremgang er umulig om du gjør ting slik du alltid har gjort ...
|