disse konfektene har nesten vert en fast kost for min del, hehe. Når jeg overhodet ikke sulten på morran eller har det kjempe tarvelt med å spise frokost så har jeg brukt å ta en tesje cocosa til teen. Men den smaken har jeg aldri vent meg til må jeg innrømme. Men cocosa blandet med sjokolade (bruker da kun 86%) og kanskje en bringebær i midten, det går fint og smaker godt så et par slike til frokost holder lange veien!! Meeeeen... jeg må spørre en ting: har jo laget disse mange ganger og har aldri hatt noe problem med konsinstens, de har vert faste ved romtemperatur. Men de siste to gangene har de vert så bløte at det blei bare grøt altså jeg lager slik som altids, fyller isbitterformer og setter dem enten i fryser eller kjøleskap. Når de tas ut av kjøleskapet er de så pass myke at det er nesten litt vanskelig å ta dem ut av former og etter en halv time på fatet er de jo rene grøtklumper. Gjør jeg noe galt når jeg lager dem? varmer sjokoladen eller cocosa for mye? noen som veit?