Sv: Hjertekirurg forteller om den virkelige årsaken til hjertesykdom
Masse av tilsetningsstoffene - selv om de ikke heter glutamat - er "smaksbomber" som gir mersmak... Leser man wheat belly kan man se teorier om hvordan moderne hvete påvirker smaks- og lystsentrene i hjernen. Bitte litt, men hele tiden - se på hvor mye som kommer fra hvete som er tilsetnnger; maltodekstrin (og nesten all malt), gjærekstrakt kan være framdyrket i hvete, modifisert stivelse... hveteprotein... ekstra gluten i bakverk... Sett det i sammenheng med en grusom GI-virkning og det faktum at det er bortimot 100% stivelse.
Om alt dette viser seg å være sant fortjener vi virkelig de ringvirkningene denne franken-maten gir for å gå bort fra kjøkkenet og over til hel- og halvfabrikata.
__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint
|