Vis enkelt innlegg
Gammel 27-09-12, 21:34   #9
smgj
Seniormedlem
 
smgj sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Østfold
Alder: 51
Innlegg: 6.228
smgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisk

Sv: Hjertekirurg forteller om den virkelige årsaken til hjertesykdom

Masse av tilsetningsstoffene - selv om de ikke heter glutamat - er "smaksbomber" som gir mersmak... Leser man wheat belly kan man se teorier om hvordan moderne hvete påvirker smaks- og lystsentrene i hjernen. Bitte litt, men hele tiden - se på hvor mye som kommer fra hvete som er tilsetnnger; maltodekstrin (og nesten all malt), gjærekstrakt kan være framdyrket i hvete, modifisert stivelse... hveteprotein... ekstra gluten i bakverk... Sett det i sammenheng med en grusom GI-virkning og det faktum at det er bortimot 100% stivelse.

Om alt dette viser seg å være sant fortjener vi virkelig de ringvirkningene denne franken-maten gir for å gå bort fra kjøkkenet og over til hel- og halvfabrikata.

__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint
smgj er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Primal Blueprint - tåler begrenset melk (lett laktoseintolerant) og glutenholdig mel enda dårligere. Svar med sitat