Sv: Gode pålegg å bruke ved lavkarbodiett?
Makrel i tomat her ikke så mye karbo i seg. Så lenge man spiser masse fisk og minst mulig av den sausen så begrenser man jo inntakket av karboene som sitter jo i sausen. Det er jo faktisk bare 3 g karbo på 100 gr og bare 0,7 g sukker på hele denne greia. Resten kommer nok fra tomater og da er det ikke så farlige karbo. Velg da file, ikke hakket.
Ellers er de jo haugvis av ting man kan spise bare sjekke innhold. Oster i mange varianter, fisk som laks, røkt makrel, kveite osv. De finnes jo også på boks, med litt karbo innhold i sauser, men helt ok når man er på farta. Rene (uten alt for mye stivelse og stabillisatorer osv som det finens mye av i pølser og servelatt) kjøttpålegg som rull og sylte og hamburgerrygg og skinke, salami osv. Egg, både kokt og stekt og omlett osv.
Bruk godt med smør eller f.eks. kokosolje under Og ja, det meste kan jo spises uten noe under.
__________________
Dagboken min Ny start august 2012. -20,2 kg totalt
|