Vis enkelt innlegg
Gammel 02-10-12, 08:11   #2
smgj
Seniormedlem
 
smgj sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Østfold
Alder: 51
Innlegg: 6.228
smgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisk

Sv: hva spiser dere ute?

Det meste uten gluten... hvor mye ris/potet man skal spise er helt opp til hver enkelt. Ofte protein (kylling,m kjøtt, fisk, skalldyr) + salat eller grønnsaker, uten saus. Ber gjerne om smør i stedet. På Kypros spiste jeg alt fra biff til hvitløksreker. Problemet mitt er ferdigsaus som vanligvis inneholder mel. Derfor unngår jeg sauser og dressinger. Alt annet er greit å håndtere.

Frokost: egg, bacon, eggerøre, omelett, youghurt + nøtter

Nødmat: baconsvor, frø, nøtter. (Makrell i tomat og skivet ost hjemme)

Edit: og årsaken til at jeg er fanatiker når det gjelder gluten er altså fordi det ikke er bra for helsa mi. Tåler litt potet og andre former for stivelse uten de samme problemene.

__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint

Sist redigert av smgj : 02-10-12 kl 08:27.
smgj er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Primal Blueprint - tåler begrenset melk (lett laktoseintolerant) og glutenholdig mel enda dårligere. Svar med sitat