Sv: hva spiser dere ute?
Det meste uten gluten... hvor mye ris/potet man skal spise er helt opp til hver enkelt. Ofte protein (kylling,m kjøtt, fisk, skalldyr) + salat eller grønnsaker, uten saus. Ber gjerne om smør i stedet. På Kypros spiste jeg alt fra biff til hvitløksreker. Problemet mitt er ferdigsaus som vanligvis inneholder mel. Derfor unngår jeg sauser og dressinger. Alt annet er greit å håndtere.
Frokost: egg, bacon, eggerøre, omelett, youghurt + nøtter
Nødmat: baconsvor, frø, nøtter. (Makrell i tomat og skivet ost hjemme)
Edit: og årsaken til at jeg er fanatiker når det gjelder gluten er altså fordi det ikke er bra for helsa mi. Tåler litt potet og andre former for stivelse uten de samme problemene.
__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint
Sist redigert av smgj : 02-10-12 kl 08:27.
|