Sv: Et demotiverende platå
Det kan sikkert virke med en sprekk i uka og, men da bør du også være fysisk aktiv for å få brukt opp karbene.. karber kan nemmelig lagres som glykagen i leveren og kroppen vil bruke det du spiste for mye i helga til å opprettholde vekta i uka.
Forskjellen mellom ukedager og helgedager er at jeg har bedre tid.. maten jeg spiser i uka har jeg somregel laga på søndag, mens i helga kan jeg lett bruke en time på å lage middag. Indisk, lasagne, jegergryte, taco, fajita - men alle i lavkarbovariant. Jeg tillater meg også mer proteiner enn ukedagsgrensa på 35g/måltid. Jeg skeier ut litt mer på karbosiden og så lenge det er grønnsaker. F.eks. spiste jeg mye rosenkål i forrige helg og var nok over grensa, men siden det er grønnsaker og ikke hver dag så er det greit..
Se etter Imse's pizzabunn. Den med 1ts provencekrydder og 1ss parmesan i bunnen blir enbunn som er fin helgemat.
__________________
Normalvektig siden 22.06.21 
|