Vis enkelt innlegg
Gammel 05-10-12, 21:54   #15
Moogie
Seniormedlem
 
Moogie sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2010
Hvor: Finnmark
Alder: 45
Innlegg: 694
Moogie er virkelig snillMoogie er virkelig snillMoogie er virkelig snillMoogie er virkelig snill

Sv: Dere som handler på Iherb

Opprinnelig lagt inn av MAR, her.

Hvis vi følger den tankegangen så kommer jo det samme til å skje med denne tråden dersom den fortsetter å bli brukt - så vil neste person komme og synes at denne tråden har blitt for uoversiktlig, og så vil det bli startet enda en. Og så videre. Så har vi plutselig massevis av tråder om akkurat det samme, og DET blir fort uoversiktlig, det

Skjønner at den tråden blir i lengste laget, men man må jo begynne et sted også da. Og som Supera har nevnt, så må man kunne bla litt tilbake og lete. Jeg ser ikke egentlig problemet, da den tråden går på akkurat det samme. Hvorfor er det verre med en tråd hvor man legger inn hva man kjøper som er lang, i motsetning til en kort en?

Det finnes jo forøvrig søkefunksjoner i trådene, dersom man leter etter noe spesifikt

nå blei denne tråden veldig off topic da. Istedenfor å svare til trådstarteren diskuterer man hvorfor/hvorfor ikke Men det gjør jo ikke noe da. Eller? Det er jo helt greit å søke og finne svar i gamle tråder osv. Gjør ikke meg noe. MEN jeg syns det er mye bedre forumkultur å svare direkte til trådstarteren enn å bare henvise til noe som har blitt skrevet før. Henvinsing er jo greit i og for seg. Men et "levende" samtale er jo bedre Og for min del så gjør det meg ikke noe å svare omså i 20 like tråder. De blir for uoversiktelige å leite gjennom, greit nok, men den som spørr får jo da svar på sine spørsmål. Det er jo nesten som om når man spørr en venn om hvordan en ting er og få til svar at det er jo bare å se gjennom bøkene på bibiliteket, for der var det mange gode svar. Ville man ikke heller hatt et svar fra vennen med en gang Og får man resposn på sine tråder føles det straks lettere å være på forumet, som en del av felleskapet. Men for all del, de som ikke liker å svare flere ganger på samme spørsmål trenger jo ikke å gøre det. Så de som liker det gjør det de som ikke liker det gjør det ikke. Ikke sant?

Beklager at temaet blitt dratt så langt Nå lister jeg meg stille ut og kommer tilbake om jeg har noe mer å fortelle

__________________
Dagboken min Ny start august 2012. -20,2 kg totalt
Moogie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketogen LCHF Svar med sitat