Vis enkelt innlegg
Gammel 10-10-12, 11:21   #8
smgj
Seniormedlem
 
smgj sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Østfold
Alder: 51
Innlegg: 6.228
smgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisk

Sv: Forskjell på grovt og fint brød?

Opprinnelig lagt inn av Kula, her.

Jeg forstår at man kan bli forledet til å tro at grovt brød er sunnere enn fint brød når man ser på næringsinnholdet. Det jeg ikke kan forstå er at ernæringsekspertene flytter fint brød over i usunt-kategorien samtidig som de anbefaler alle å spise mer grovt brød.

Vi andre vet jo at antibeitestoffene i grove korntyper gjør det til alt annet enn helsefremmende. I tillegg har man gluten og andre proteiner som skaper problemer for en mengde mennesker.

Anbefaler (igjen) å lese denne:

http://paljabekk.blogspot.no/2011/10...else-korn.html


-

En veldig fin post - og godt at han skriver på norsk. Men for min del så preker han (du) for en allerede omvent meninghet.

__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint
smgj er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Primal Blueprint - tåler begrenset melk (lett laktoseintolerant) og glutenholdig mel enda dårligere. Svar med sitat