Vis enkelt innlegg
Gammel 14-10-12, 13:32   #16
sylwester
Seniormedlem
 
sylwester sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Oslo
Innlegg: 719
sylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snill

Re: Sv: Re: Sv: Re: Sv: Trodde karbohydrater var karbohydrater uansett..

Opprinnelig lagt inn av Lillemy71, her.

Og hva er poenget med dette?? Sukker og salt har også E-nr og blir kjemisk fremstilt om du vil. JBK, Xanthangum m.m likeså og blir fremstilt med kjemi. Mat er kjemi, man kan ikke lage mat uten kjemiske reaksjoner og man trenger e-nummererte stoffer for å lage mat.

Men tydeligvis ordla jeg meg litt uforståelig for deg. Jeg bruker kun søtningsmidler som jeg anser som naturlig (grønn stevia f.eks) og ikke er "konstruert" vha ulike kjemikalier som egentlig ikke er tenkt for en kropp og som dermed er svært lite naturlig for oss (som aspartam og sukralose). Ikke noe ironisk i det hele tatt ved det

Poenget er at jeg leser med jevne mellomrom at enkelte sukkeralkoholer fremstilles som om de er harmløse og som potensielt gir folk god samvittighet som om de inntar vitaminer når de bruker de.
Det faktum at sakkarin er like sunt i de mengdene vi burde holde oss til/under og siden vi ikke tror vi spiser noe sunt så kompenserer vi ikke for det heller.

__________________
Normalvektig siden 22.06.21
sylwester er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Statens (LCHF før det) Svar med sitat