Vis enkelt innlegg
Gammel 17-10-12, 22:57   #4
smgj
Seniormedlem
 
smgj sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Østfold
Alder: 51
Innlegg: 6.228
smgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisk

Sv: Brie - noen med kunnskaper?

Brie meaux som er TØRR?

Brie meaux er laget av upasturisert melk og smaker en del annerledes og noe "rikere" en vanlig brie synes jeg, så at den er forskjellig er normalt. Men ikke at den er grynete. Den kan ha vært veldig ung (lenge igjen til utløpsdato?) eller rett og slett en feilproduksjon.

Dersom det er lenge til utløpsdato så hadde jeg prøvd romtemperatur 12-24 timer... Det gjør ofte underverker med umoden brie.

__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint
smgj er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Primal Blueprint - tåler begrenset melk (lett laktoseintolerant) og glutenholdig mel enda dårligere. Svar med sitat