Vis enkelt innlegg
Gammel 20-10-12, 11:05   #2
Rin
Seniormedlem
 
Rin sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 40
Innlegg: 6.608
Rin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastisk

Sv: Forskjell på stevia?

Mange forskjellige produkter kalles bare "stevia" selv om det egentlig refererer til forskjellige blandinger av stevia og andre søtstoffer/utblandingsgreier. Dermed blir det tidvis store forskjeller i graden av søthet. Generelt er det lurt å lese innholdsfortegnelsen.

Jeg bruker som regel bare enten helt ren stevia (uten noe maltodextrin eller annet som ofte brukes som fyll) eller sukrin+, som er en blanding av sukrin og stevia, og ca dobbelt så søt som sukker.

__________________
Min krympedagbok & Lavkarbosaurus!
-33 kg med ketogen LCHF. Vedlikeholder normalvekta.


Rin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo-høyfett-nullkorn-passemett Svar med sitat