Spiser dere gresskar?
Har prøvd å søke inne på forumet her og blei overasket at jeg ikke fant noen oppskrifter med gresskar her inne. Spiser dere ikke den? Etter å ha sjekket næringsinnholds tabelen jeg lastet fra nett oppdaget jeg jo at gresskar har bare 2,8 karbo (kanskje ikke rart da den er jo i samme familien som squash) så da heiv jeg meg løs over gresskaret Den er jo så utrolig god på smak! Og kan brukes til såååå mye! Husker fra barndommen fra da vi hadde vår egne grønnsaker og hadde gresskar også og mamma brukte å lage mye godt på høsten når gresskaret var moden. Most gresskar smaker fortreffelig som desert med litt søtning og ev. piska krem til. Eller som tilbehør til middag istedenfor potetmos ol. Faktisk liker jeg gresskarmos bedre enn blomkålmos som alle lavkarbofolk spiser. Gresskarmos med litt krydder og grønt og ev. litt kremost oppi er jo helt nydelig! Koke/dampe/bake gresskar sammen med andre grønnskaer som tilbehør er også kjempe godt! Jeg har brukt den i lapper og i kaker også. Nå har jeg tenkt å prøve ut gresskarpai som alle amerikanere spiser. Noen som har en god opspkfirt?
Noen som har oppskfirter på noen gode retter med gresskar?
__________________
Dagboken min Ny start august 2012. -20,2 kg totalt
|