Vis enkelt innlegg
Gammel 22-10-12, 20:51   #5
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: Redningsaksjon for mørbrad

Opprinnelig lagt inn av Kula, her.

...men ikke la mørbradbiffen koke i 2-3 timer – da blir det tyggegummikonsistens. Stek den ferdig og ha den heller i de siste 10 minuttene av kokingen.


-

Neida, den blir ikke tyggegummi. Da må den koke enda lengere. Den skal koke såpass lenge at den begynner å koke sund. Dette har jeg laget mange ganger og vet at man må være tålmodig.

__________________
Æ står han a!
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat