Vis enkelt innlegg
Gammel 27-10-12, 17:43   #4
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: Sellerirotterte

Potet terte, dvs jeg byttet potetene ut med sellerirot.
Linken jeg henviser til viser hele oppskriften MED bilder, mye bedre!

Her kommer min oppskrift på potet terte. Denne kan også lages dagen før. Jeg laget 4 små porsjons terter til middagen idag og en form til senere i uken.

1 kg mandelpotet

---

1 sjarlottløk

1 vårløk

timian

salt/pepper

Parmesan

Bruk mandolin eller ostehøvel og høvle tynne skiver av potet.

Smelt så smørret og tilsett finhakke løk og vårløk.

Tilsett så timian blader,salt,pepper og revet parmesan etter eget ønske.

Bland alt sammen og legg potetne lagvis i en brødform som er kledd med bakepapir. Terten må presses under steking. Jeg satte en brødform oppå og la i noen stener. (Der gikk Ikea pynten..)

Stek så terten i 40 minutter. De små porsjonsfomene stekte jeg i 20 min. Disse skal varmes oppigjen til lammesteken i ettermiddag.

Sånn terten i brød form.

Del så terten i passe biter og server til kjøtt eller fisk.

__________________
Æ står han a!
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat