Vis enkelt innlegg
Gammel 29-10-12, 20:01   #1
Camomilla
Seniormedlem
 
Camomilla sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2010
Hvor: Lier, Buskerud
Alder: 52
Innlegg: 5.448
Camomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt av

Koking av bibringe

Forrige helg lagde jeg nydelig suppelapskaus av bibringe - som trakk i 2-4 timer på ovnen (sånn pent rett under kokepunktet). Idag ville jeg gjenta suksessen med litt annet i gryta - men oppdaget til min forferdelse at den KOKTE sånn tre kvarter uti prosessen Nå kjennes det ut som kjøttet er blitt sånn hardt og kjipt. Er det noe jeg kan gjøre for å få det mørt? Jeg har skrudd ned varmen og håper det skal holde å kanskje bare la det trekke litt lenger??? Noen flinke kokker der ute som kan berolige meg?

__________________
Gått ned ca. 19 kilo fra 73-54 i løpet av 2011.
Nå vedlikeholder jeg og har et vektvindu fra 53-58 kg.


Min journal
Camomilla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Paleo-inspirert :) Svar med sitat