Vis enkelt innlegg
Gammel 29-10-12, 21:25   #4
Camomilla
Seniormedlem
 
Camomilla sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2010
Hvor: Lier, Buskerud
Alder: 52
Innlegg: 5.448
Camomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt av

Sv: Koking av bibringe

Opprinnelig lagt inn av Benzo, her.

La det trekke 3-4 timer, 45 min kok skal ikke ha ødelagt kjøttet.

Ok, da gjør jeg det

Opprinnelig lagt inn av Dolsi, her.

Skjønner ikke helt problemet jeg. Det skal da ikke være noe problem om kjøttet koker?
Bruker ofte bibringe når jeg koker lapskaus og kjøttsuppe og hos meg bobler det i gryta noen timer.
For ordens skyld, jeg har kokkeutdanning og lager mye mat selv om jeg jobber som førskolelærer

Sier du det? Jeg trodde jeg fikk så mørt og fint resultat sist fordi jeg sørget for at det bare trakk hele tiden Da er det kanskje ikke så farlig?

Takk for svar, begge to Skal snart ha i litt grønnsaker og stæsj, så da blir det vel snart mat - skal rapportere om resultatet i morgen

__________________
Gått ned ca. 19 kilo fra 73-54 i løpet av 2011.
Nå vedlikeholder jeg og har et vektvindu fra 53-58 kg.


Min journal
Camomilla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Paleo-inspirert :) Svar med sitat