Vis enkelt innlegg
Gammel 11-11-12, 23:05   #2
sylwester
Seniormedlem
 
sylwester sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Oslo
Innlegg: 719
sylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snillsylwester er virkelig snill

Re: karbo innhold.. hjelp meg. :-)

Hvorfor ikke tomat og paprika?
Jeg bruker blomkål, brokkoli, squash, aubergine, hermetiske tomater, paprika, løk, hvitløk. Rekkefølger er i mest til minst.

Meieriprodukter: Fast hvitost (ofte Jarlsberg),Cottage Cheese (originale), Seterrømme, Kremfløte og Smør.

Å holde seg under 5g/100g vare er sikkert greit, men hvitløk f.eks. ser jeg ingen grunn til ikke å bruke da andelen karber i det ferdige produktet er ganske lavt da man somregel bruker lite hvitløk. Jeg prøver heller å holde meg under 10g karber totalt i et måltid og at de fleste av dem er fra grønnsaker heller enn maieriprodukter.

__________________
Normalvektig siden 22.06.21
sylwester er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Statens (LCHF før det) Svar med sitat