Vis enkelt innlegg
Gammel 18-11-12, 16:59   #17443
Dietta
Seniormedlem
 
Dietta sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2009
Hvor: Buskerud
Alder: 58
Innlegg: 5.921
Dietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastisk

Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar

Opprinnelig lagt inn av Photobscura, her.

Takk for svar! Det virket jo i utgangspunktet som noe veldig dramatisk, og jeg mistet haken litt da jeg sa det nærmest i spøk til kirurgen jeg har vært i kontakt med etter jeg ble operert, men han responderte som at det ikke var et umulig alternativ dersom det ikke finnes andre løsninger ... (Forstår det også sånn at det er uproblematisk å fjerne knapp og slange senere, treghet i det offentlige systemet er jo også noe, og jeg vet ikke hvor lenge jeg holder ut ...).
Men det begynner å fortone seg for meg som et veldig reellt alternativ, og da jeg så at det fortsatt er mulig å spise normalt ved siden av, og det at den senere kan fjernes, så ... Når det liksom føles som om det er småstein i selv den mest ihjelkokte suppe begynner det hele å bli en ganske kjedelig affære ...
Godt også å høre at ting som svømming går an!

Noen som har personlige erfaringer? Altså, som har/har hatt knapp på magen selv?

Skjønner godt at dette kan virke som et godt alternativ Photo.
Ikke noe problemer å kvitte seg med den akkurat når du vil. Faktisk har noen så godt grokjøtt at hvis ballongen sprekker, så snakker vi om timer før hullet lukker seg.
Glemte å si at noen blir plaget av villkjøtt. Dvs, kroppen prøver å lukke hullet, og produserer kjøtt som legger seg rundt åpningen. De fleste bruker lapisstift (etsende) og fjerner det på den måten. Hvis jeg gjør det, bruker jeg zylokain (bedøvende) først, og da blunker gutten ikke engang.

__________________
Den som venter på no' godt.....
Dietta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Jeg er ikke tjukk - bare litt for kort....