Vis enkelt innlegg
Gammel 25-11-12, 16:29   #1
freckles
Nytt Medlem
 
freckles sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2012
Hvor: Sydenland
Innlegg: 2
freckles er på en erverdig vei

Tilberedning av kjøttsuppe/fårikål o.l.

er ganske fersk på lavkarbo og har et egentlig ganske teit spørsmål her, visste ikke helt hvor jeg skulle poste innlegget, men here it comes!
jeg lurer rett og slett på om jeg kan spise kjøttsuppe som er kokt på gulrot og potet hvis jeg plukker ut gulrota og poteten?
eller er det slik at stivelsen trekker ut i krafta?

og jeg er invitert på fårikål og hun som lager koker 1 hel gulrot og poteten som hun skal spise sammen med kjøttet for å få smak på krafta, (og for å gjøre det lettvint) som sagt..er litt grønn når det kommer til slikt:-)

freckles er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat